Page 1 of 1
Crisana Arad,Bihor
Posted 18 July 2009 - 11:46 PM
Azi, 18.07.2009, Mitza Bucatos (Kawasaki Ninja ZX6-R) a avut accident in zona localitatii Gurahont (AR). Din cate se pare, dintr-o o eroare de pilotaj, intra intr-un viraj cu viteza prea mare, patrunde pe contrasens si se izbeste frontal de un Renault Clio. In urma impactului, Mitza a suferit niste ''daune''...am inteles ca ar avea clavicula rupta. A fost transportat la Spitalul Judetean Arad. Cat despre motor, imaginile vorbesc de la sine, singurele parti neafectate fiind eventual placuta cu nr. de inmatriculare, stopul....nush....mai vedeti voi. Acul vitezometrului s-a oprit la 240 km/h iar acul turometrului la 12 000 RPM in treapta a 5-a. Inca ceva, pozele au fost facute dupa ce motorul a fost adunat cu totul de pe sosea, camp... Au zburat cica inclusiv carburatoarele de pe el + rezervor, carene, far etc.....
Ride safe, fratilor!
Ride safe, fratilor!

Page 1 of 1
Other Replies To This Topic
Posted 21 July 2009 - 12:20 AM
Robert, on 20 July 2009 - 12:56 AM, said:
Azi ne-am starns vreo 15-16 motoare si am mers pana la el. Mie mi s-a parut extraordinara miscarea, de altfel dirijata de dl. Iashcu. Sunt sigur ca si lui i-a placut desi dupa ce am plecat, numai el stie ce a fost in sufletul lui...
Frumos baietzi, sunt sigur ca s-a bucurat.Si ii doresc si eu sa isi revina cat mai repede.
Speed is Nothing Without Control...
Posted 26 July 2009 - 10:42 PM
Da, intradevar, azi Gaby a avut o iesire in decor. S-a intamplat in intersectia DN 79 cu drumul care duce la Tarnova. Gaby s-a ales cu ceva julituri pe coate si haine rupte. Motorul are si el ceva daune: parbriz, carena far crapata, semnalizare, carena laterala zgariata, capac motor zgariat, rezervor-partea stanga. A avut mare noroc cu crash-pad-ul; daca nu avea crash-pad, daunele erau mult mai mari.
Motorul se face si juliturile trec, insa trebuie sa ramanem cu o lectie in minte! Atentie la viteza cu care abordati virajele!... (Sper sa nu sariti ca babele acum...) Peace out!
Motorul se face si juliturile trec, insa trebuie sa ramanem cu o lectie in minte! Atentie la viteza cu care abordati virajele!... (Sper sa nu sariti ca babele acum...) Peace out!

Posted 16 May 2010 - 04:48 PM
a mai fost un accident moto grav in Siria, sambata. Baiatul si-a pierdut piciorul din pacate...
''Sâmbătă dimineața în jurul orei 9,30, conducătorul unei motociclete Honda ce se deplasa într-o coloană în direcția Șiria, la ieșirea din Horia a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un Mercedes înmatriculat în Germania. În urma impactului motocicleta a fost complet avariată iar tânărul de 27 de ani care o conducea a fost transportat de SMURD la Spitalul Județean Arad.''
Sursa: <<vestic.ro>>
''Sâmbătă dimineața în jurul orei 9,30, conducătorul unei motociclete Honda ce se deplasa într-o coloană în direcția Șiria, la ieșirea din Horia a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un Mercedes înmatriculat în Germania. În urma impactului motocicleta a fost complet avariată iar tânărul de 27 de ani care o conducea a fost transportat de SMURD la Spitalul Județean Arad.''
Sursa: <<vestic.ro>>

Posted 10 August 2010 - 08:41 PM
Robert, on 08 August 2010 - 08:47 AM, said:
Stau pe un pat de spital, în colțul meu, din cauza unui șofer incoștient... ////motociclismul și-a platit încă o dată tributul////
---In alta ordine de idei, zi de vineri, 06 august 2010, orele 18.30, ma deplasam cu motorul pe DJ709, localitatea Seleus, mediu rural, din parcarea din stanga
sensului meu de mers se pune brusc in miscare un Opel Vectra AR 07 LBG, imi intra in fata la fel de brusc, franez puternic dar coliziunea nu mai poate fi
evitata. Atat eu cat si pasagera suntem proiectati prin aer pe la o inaltime de 3,5 m (dupa declaratiile martorilor oculari) dupa care ne izbim puternic de
asfalt/sol si ne pierdem cunostinta amandoi. M-am mai trezit la spital cu un pluton de medici in jurul meu care alergau dintr-o parte intralta; imi pierd din nou
cunostinta iar cand ma trezesc data viitoare vad pe piept niste ventuze cu cabluri ce duceau la un monitor... Strig la ei "Fata! Cum e fata? A murit?'' si
izbucnesc in plans. Imi raspund ''Linisteste-te, e bine! I se face radiografie la picior''. Nu ii cred si ma obsedeaza ideea ca am pierdut-o... Dau sa ma ridic, fara
sa mai tin cont ca eram legat de acele aparate dar ma fulgera instantaneu o durere groaznica in spate, cad inapoi... Dupa un timp ma transporta in salonul 209
de la neurochirurgie si imi aduc si fata...pansata, cu dureri dar in viata! Izbucnesc din nou in plans... Pana sambata dimineata am avut niste dureri groaznice,
imi ziceam ca mai bine mor decat sa mai indur asa ceva...groaznic! De sambata seara am inceput sa imi revin iar luni am soliciat externarea. Mai ramane sa
fac un examen tomograf pentru ca nu-mi mai aduc aminte multe chestii din timpul accidentului. Acum sunt mai bine, merg pe picioarele mele, functionez...
Urmeaza cealalta parte nasoala, asigurari, proces etc. Se pare ca mai am de trait! Bafta multa si multumesc tuturor care m-au vizitat sau mi-au trimis mesaje
de incurajare! ---

Posted 12 August 2010 - 11:37 PM
Robert, on 10 August 2010 - 08:41 PM, said:
---In alta ordine de idei, zi de vineri, 06 august 2010, orele 18.30, ma deplasam cu motorul pe DJ709, localitatea Seleus, mediu rural, din parcarea din stanga
sensului meu de mers se pune brusc in miscare un Opel Vectra AR 07 LBG, imi intra in fata la fel de brusc, franez puternic dar coliziunea nu mai poate fi
evitata. Atat eu cat si pasagera suntem proiectati prin aer pe la o inaltime de 3,5 m (dupa declaratiile martorilor oculari) dupa care ne izbim puternic de
asfalt/sol si ne pierdem cunostinta amandoi. M-am mai trezit la spital cu un pluton de medici in jurul meu care alergau dintr-o parte intralta; imi pierd din nou
cunostinta iar cand ma trezesc data viitoare vad pe piept niste ventuze cu cabluri ce duceau la un monitor... Strig la ei "Fata! Cum e fata? A murit?'' si
izbucnesc in plans. Imi raspund ''Linisteste-te, e bine! I se face radiografie la picior''. Nu ii cred si ma obsedeaza ideea ca am pierdut-o... Dau sa ma ridic, fara
sa mai tin cont ca eram legat de acele aparate dar ma fulgera instantaneu o durere groaznica in spate, cad inapoi... Dupa un timp ma transporta in salonul 209
de la neurochirurgie si imi aduc si fata...pansata, cu dureri dar in viata! Izbucnesc din nou in plans... Pana sambata dimineata am avut niste dureri groaznice,
imi ziceam ca mai bine mor decat sa mai indur asa ceva...groaznic! De sambata seara am inceput sa imi revin iar luni am soliciat externarea. Mai ramane sa
fac un examen tomograf pentru ca nu-mi mai aduc aminte multe chestii din timpul accidentului. Acum sunt mai bine, merg pe picioarele mele, functionez...
Urmeaza cealalta parte nasoala, asigurari, proces etc. Se pare ca mai am de trait! Bafta multa si multumesc tuturor care m-au vizitat sau mi-au trimis mesaje
de incurajare! ---
de incurajare! ---
SCHITA ACCIDENTULUI. Cifrele romane reprezinta momentele temporale ale accidentului, in ordine cronologica I - IV.

Page 1 of 1
Sign In
Register
Help
Add Reply

MultiQuote