PREZENTARE MEMBRII
Other Replies To This Topic
Posted 07 May 2009 - 12:56 AM
Seara buna, ma numesc Cici, am 21 de ani, sunt din Arad (Micalaca 700)si am o motocicleta Husqvarna 350TE din '96
Edit: Sa speram ca o sa iasa frumusel forumu' cat si site-ul, eu zic sa mai faci topicuri, lipsesc cateva, mai ales (pareri),(discutii libere), si mai multe
, succes. asfalt uscat pt vitezomani si noroi vascos ptr enduristi
Edit: Sa speram ca o sa iasa frumusel forumu' cat si site-ul, eu zic sa mai faci topicuri, lipsesc cateva, mai ales (pareri),(discutii libere), si mai multe
Posted 24 June 2009 - 12:04 PM
Salutare, eu sunt Cristi sau ROOKIE22 de pe motociclism.ro, originar din Valcea, de 3 ani in Arad, stau in Vlaicu la Lebada si cutreier strazile cu O HONDA viespe HORNET neagra VL22STF. STFul este de la numele meu STEFAN =)) asa iam zis politistului cand am inmatriculato =))
Salutare la toata lumea asfalt uscat si drive safe
Salutare la toata lumea asfalt uscat si drive safe
Posted 30 July 2009 - 09:12 AM
salut sunt din arad,bine vam gasit,in sfarsit un forum ok.sa ne vedem cu bine in trafic ,si la intruniri.,merg pe honda vt500e,nu sunt teribilist,vitezoman,si sper sa nu devina intruniri inmormatarile motociclistilor.asfalt uscat
Posted 16 November 2009 - 10:01 PM
Ar fi frumos din partea noilor membri sa posteze o scurta prezentare. Scopul primordial al acestui forum este crearea si mentinerea unei comunitati moto; cei care l-au conceput l-a asta s-au gandit in primul rand. So, haideti domnilor, scrieti doua randuri despre voi, despre motorul vostru, unde este cazul, un ID de YM, un nr. de telefon etc. Spor!

Posted 13 December 2009 - 05:48 PM
robertkiran????
o mica descriere
?
nimeni nimic?
haideti fratilor 2-3 cuvinte despre voi.k nu e greu
o mica descriere
nimeni nimic?
haideti fratilor 2-3 cuvinte despre voi.k nu e greu
THE POWER OF DREAMS
Sign In
Register